Styret i Siljan Historielag

Styret blir valgt av Årsmøtet. Hver medlem blir valgt for 2 år av gangen. Siste valg på årsmøtet 4.02.2015.
Styrets medlemmer
Leder Lars Vaagland 35940582
48136611
Kasserer Aslaug Bøyesen
35942040
Sekretær Arnt Harald Stendalen 95422617 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Turgruppa Torstein Kiste  90 652066 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Damstugruppa  Ann Torild Norheim 35940917  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Løypegruppa Svein Åge Silbred 95232926  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Valgkomiteen Torstein Kiste
Valgkomiteen Thor Helge Jahnsen