Styret i Siljan Historielag

Styret blir valgt av Årsmøtet. Hver medlem blir valgt for 2 år av gangen. Siste valg på årsmøtet 14.02.2018.
Styrets medlemmer
Leder Lars Vaagland 35940582
48136611
Kasserer Aslaug Bøyesen
35942040
Sekretær Torstein Kiste 90652066 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Turgruppa Jan Erik Skilbred 99211347 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Damstugruppa Ann Torild Norheim 35940917  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Løypegruppa Svein Åge Skilbred 95232926  svein.age.skilbred@gmail.com

Valgkomiteen Kato Pettersen