Turprogram 2020

Eikhaugen tilhører et jernalders gravfelt på Austad:
Dette er et av turmålene på kom-deg-ut-dagen

Obs: Samling på Grorud 14.juni er avlyst. Dermed utgår også turen med historielaget.

Årets planlagte turer er noe redusert pga den pågående smittesituasjon.
Disse blir gjennomført dersom de sentrale helserådene gir åpning for det:

14. juni kl. 11.00             Grorud kapell

Grorud kapell feirer 75 år. Også villblomstens dag.

Felles arrangement sammen med Telemark botaniske forening, Siljan menighet, geoparken og Siljan turlag. Siljan historielag står for guidet tur i området Grorudplassen-Larønningen.

6. september kl. 11.00     Gorningen

«Kom deg ut – dagen» ved Gorningdammen. Famliearrangement med Siljan turlag, geoparken  m.fl. Det blir variert program for barn og voksne. Guidet tur Eikhaugen - Kjonhaugen- Austad gamle skole. Visning av autentisk grendeskole av 1878 med utstillinga 200 år i Siljan.

20. september kl. 11.00    Vieren

Oppmøte: Løkkabommen/Sørmyrveien.

Vi besøker Viersetra med gammelt størhus og fjøs, deretter finner vi tuftene etter Vierplassen. Lokal info. Felles tur med Ytre Sandsvær historielag og Lardal historielag.